Η εταιρεία Μαρνελάκης Μ. – Γιαννικάκη Α. ΕΠΕ ( WWW.MGFASHION.GR & WWW.MGESHOP.GR) με έδρα τα Χανιά Κρήτης ,δραστηριοποιείται για πάνω από 20 έτη στον χώρο του χονδρικού – λιανικού εμπορίου τουριστικών ειδών.

Με εκτεταμένο διεθνές δίκτυο συνεργατών παρουσιάζει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα. Η εμπειρία της εταιρίας της παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωτοπορεί με τη διάθεση τουριστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας, με την επωνυμία “MG”.

Η άρτια οργάνωση της επιχείρησης σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές μας συνεργασίες σε εργοστάσια του εσωτερικού και του εξωτερικού μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τεράστια ποικιλία προϊόντων, που καλύπτει όλα τα γούστα σας ,σε ασυναγώνιστες τιμές.

Από τα τέλη του 2010 η εταιρία μετέφερε τις δραστηριότητες της σε υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο παραπλέυρως της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου. Ταυτόχρονα, προέβη σε ριζική αναδιοργάνωση της αποθήκης χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων.